020-4414944

Boekhouding, salarisadministratie en advies

Met PFC Horeca heb je een partner die de klappen van de zweep kent binnen de horecasector. Als horecaondernemer sta je voor heel wat uitdagingen. Dagelijks probeer je je gasten in de watten te leggen. Daarbij komt het aan op details. Het aansturen van personeel in de bediening en de keuken vergt de nodige vaardigheden. Ook moet je precies weten hoe het zit met inkoop en voorraadbeheer. En wat dacht je van huisvestingskosten, aankleding en marketing?

Onze diensten

1. Boekhouding

Samenwerken met ons betekent dat je je niet meer druk hoeft te maken over je financiële administratie. Onze ervaren administrateurs nemen je de rompslomp graag uit handen. Je betaalt – afhankelijk van de omvang van je onderneming- een vast maandbedrag. Je kunt realtime meekijken in je eigen boekhouding zodat je goed op de hoogte bent van je inkomsten en uitgaven. Natuurlijk maken we je wegwijs in onze mogelijkheden en kiezen we een werkwijze die het best bij je past.

Wil je overstappen? Dat regelen wij geruisloos voor je. Wij zorgen er in elk geval voor dat dit geen extra kosten voor jou met zich meebrengt. En mocht je geen boekhouder hebben, dan maken we een afspraak hoe jij je administratie aan ons kunt overdragen.

Lees verder

2. Salarisadministratie

Naast de boekhouding van jouw horecaonderneming voeren wij voor je de salarisadministratie. Dat is wel zo makkelijk als je mensen in dienst hebt. Natuurlijk houden wij alle ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied goed in de gaten zodat je altijd aan de juiste wettelijke regels voldoet.

Lees verder 

3. Advies en begeleiding op de werkvloer

Onze dienstverlening is in eerste instantie financieel georiënteerd maar onze service en mogelijkheden gaan nog een stap verder. Een financieel gezonde horecaonderneming dat is uiteindelijk waar het ons om te doen is. Van ons mag je een gedegen analyse verwachten van jouw financiën. Ook kunnen onze experts meekijken op de volgende aspecten:

  • Financieel: kosten waaronder personeel, inkoop, huisvesting en winstgevendheid
  • Locatie: inrichting, sfeer, plek, aankleding
  • Personeel: servicegerichtheid team, bedrijfsleiding, barmanagers, koks
  • Keuken: samenwerking, kwaliteit, inkoop, marge
  • Menu, kwaliteit, eten en drinken

Lees verder

>Dienstverlening

Wij helpen u graag verder
Contact opnemen