020-4414944

Professioneel voorraadbeheer vergroot jouw winst!

01-03-2016

Professioneel voorraadbeheer vergroot jouw winst!

De kok die een biefstukje eet voordat hij gaat werken. Of na sluitingstijd neemt je team nog een afzakkertje of twee… Bij PFC Horeca zien we het allemaal gebeuren. Onbedoeld verdwijnt er meer dan je denkt! De oplossing begint bij een professioneel voorraadbeleid en controle op inkoopmarges.

Met een goed voorraadbeleid voorkom je dat je je gasten ‘nee’ moet verkopen. Tegelijk zorg je dat je niet te veel (bederfelijke) goederen op voorraad hebt die je na de houdbaarheidsdatum moet wegdoen. En bijkomende voordeel: als je goed zicht houdt op je voorraad weet je precies wat er wel is, wat er niet is en hoeveel er verkocht is. En nog belangrijker: voor welke prijs is er ingekocht? Onderschat probleem: veel producten ‘verdwijnen’ ongewenst.

Kies voor voorraadbeleid en maandelijkse controle van de inkoopmarges als een serieus onderdeel van je bedrijfsvoering. Door er bewust mee om te gaan, kun je enorm veel kosten besparen. Wij kunnen je helpen bij het in kaart brengen van je huidige situatie en maken inzichtelijk wat daadwerkelijk de inkoopmarge per product is. Meer weten? Neem contact met ons op.

Meer informatie of eens vrijblijvend kennismaken met PFC Horeca?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening en verschillende tarieven. Daarnaast kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

>>>Professioneel voorraadbeheer vergroot jouw winst!

Wij helpen u graag verder
Contact opnemen