020-4414944

Waarom jij als horecaondernemer het beste collectief kunt inkopen

15-08-2017

Waarom jij als horecaondernemer het beste collectief kunt inkopen

Veel horecaondernemingen in Nederland zijn aangesloten bij een groter inkoopplatform. Door met elkaar als groep diensten in te kopen, is het mogelijk om een betere prijs en voorwaarden te krijgen. Met een lidmaatschap bij een inkooporganisatie bespaar je als horecaondernemer onder andere op verzekeringen, energie, telecom, afval, creditcards, muziek- en beeldrechten. Samen inkopen, is slim inkopen en PFC Horeca vertelt je graag waarom! Lees hieronder de grote voordelen van collectief inkopen.

1. Lagere kosten

Het bekendste en grootste voordeel is de lagere prijs die een collectief kan bepalen. Als collectief kun je nou eenmaal groter inkopen en heb je een sterkere onderhandelingspositie. 

2. Kennisdeling

Door met andere horecaondernemers te sparren over je behoeftes op het gebied van inkoop, kun je je leverancier gezamenlijk heldere instructies geven. Zo kunnen zij beter inspelen op je wensen.

3. Gunstige voorwaarden

Een leverancier zal eerder aan een collectief opties als langere betaaltermijnen of lagere voortuitbetaling verlenen dan aan een losse horecaondernemer. Naast de lage prijs zijn ook de voorwaarden waaronder je betaalt dus interessant.

4. Een betere kwaliteit

Binnen een inkooporganisatie worden kennis en ervaringen ingezet om de beste leveranciers te vinden die voldoen aan de behoefte van de organisatie. Een inkooporganisatie onderzoekt en vergelijkt niet alleen op basis van prijs, maar kijkt ook naar voorwaarden en kwaliteit. Iets waar jij als horecaondernemer weer van profiteert!

5. Topservice

Een leverancier is loyaler naar grotere klanten en zal sneller klaarstaan voor een grotere groep ondernemers. De leverancier doet meer zijn best en is bereid net iets verder te gaan in zijn service. Wanneer jij als horecaondernemer namelijk ontevreden bent, is de rest van de inkooporganisatie dit ook.

6. Bespaar tijd en doe wat je leuk vindt!

De centrale inkooporganisatie houdt zich bezig met de inkoop en voorwaarden, terwijl jij gewoon kunt doen waar je goed in bent: je horecaonderneming runnen met alles wat daarbij komt kijken.

Meer informatie of eens vrijblijvend kennismaken met PFC Horeca?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening en verschillende tarieven. Daarnaast kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

>>>Waarom jij als horecaondernemer het beste colle...

Wij helpen u graag verder
Contact opnemen