020-4414944

Yumler: gezonde maaltijden aan huis bezorgd

24-10-2017

Yumler: gezonde maaltijden aan huis bezorgd

Een gezonde maaltijd, kant-en-klaar gemaakt van verse ingrediënten. Koud bezorgd met de (elektronische) bakfiets zodat je het alleen nog even hoeft op te warmen in de oven of magnetron. Het gloednieuwe concept onder de naam Yumler springt in op de behoefte aan gezond eten en de wens van gemak. Het is het alternatief voor zelf koken.

Horecaondernemer Jan Willem van de Kuip, in bezit van verschillende horecaondernemingen in Amsterdam, is samen met Andras Caron (de zoon van TV-kok Alain Caron) initiatiefnemer van dit nieuwe concept. Jan Willem: “We zien dat er steeds meer behoefte is aan een goed alternatief voor zelf koken en kant-en-klaarmaaltijden. Wij springen in op deze behoefte maar dan met een supergezonde variant. Je kunt bij ons kiezen uit vegetarisch, vlees- of vismaaltijden. De keuze uit gerechten is beperkt. Dit doen we om te voorkomen dat mensen keuzestress krijgen. Je kunt de maaltijden direct eten of afhalen op onze “Canteen” in Amsterdam Nieuw-West of thuis laten bezorgen. Uniek is dat we onze maaltijden, in tegenstelling tot wat anderen doen, koud bezorgen. Dan hoef je niet op de minuut thuis te zitten, blijft het lekker vers en kunnen we met behulp van de bakfiets meerdere maaltijden tegelijk bezorgen.”

Ambitie

Naast eigenaar van restaurants is Jan Willem mede-eigenaar van de sportschool Vondelgym. Hier staat gezondheid centraal. “We hebben bijvoorbeeld een voedingsspreekuur. Alle vragen waar mensen mee zitten vormen wel input en inspiratie om het concept Yumler verder te ontwikkelen.” De eerste vestiging en bezorgservice in Amsterdam is slechts het begin. “We hebben de ambitie om hier een groot, misschien wel internationaal, merk van te maken.

Meer informatie of eens vrijblijvend kennismaken met PFC Horeca?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening en verschillende tarieven. Daarnaast kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

>>>Yumler: gezonde maaltijden aan huis bezorgd

Wij helpen u graag verder
Contact opnemen